0

П ФК Левски потвърди официално, че Елин Топузаков остава старши треньор на отбора до края на сезон 2022/23. Освен това беше оповестен и още един нов асистент, който влиза в щаба на Топузаков.

Той е бившият защитник Христо Арангелов, който има опит като старши треньор в Първа лига от два периода в Септември (София). Арангелов дълго време работи в школата на Септември преди да му бъде шанс да води първия тим на тима от Драгалевци.

"Елин Топузков ще води представителният тим на ПФК Левски до края на сезон 2022/2023 година. В щаба на легендата на „сините“ влизат Христо Арангелов, Данаил Иванов, Божидар Митрев и Григор Гутев. 

ПФК Левски пожелава много много успехи и щастливи мигове на Елин Топузаков и неговия щаб начело на любимия отбор", се казва на официалната страница на синия клуб.

Елин Топузаков е роден на 5 февруари 1977 г. в Димитровград. Рекордьор за Левски по мачове в европейските клубни турнири - 65. 

Петкратен шампион, шесткратен носител на Купата на България и двукратен носител на Суперкупата на България. Елин Топузаков е водил "сините" в общо 27 срещи до този момент през сезон 2013/2014 и сезон 2016/2017 година.