0

"За подкрепата и връзките за Конгреса отговаря Наско Сираков. Имахме работна среща с Димитър Бербатов, аз присъствах. Обсъждахме теми, свързани с футбола. Собственикът решава", разкри треньорът на Левски Станимир Стоилов след победата с 3:2 над Септември. 

"Има забрана от ФИФА. На този етап не е страшно, защото така или иначе - нямаме намерение да правим трансфери. По-важно е да чистим задълженията. Чистим огромни дългове към хора, институции и други клубове. Надявам се и това към Насиру Мохамед да бъде изчистено, за да падне забраната. Не е много далеч моментът, в който ще се взима лиценз. Тази забрана не влияе на лиценза, но господин Ивков може да даде по-ясна представа. С лицензът всичко е наред", продължи той.

"Общо взето познавам всички млади играчи. Те тренират с нас през годината. Друга част през тази седмица. Няма изненада или нещо ново. Младите се стараят и работят много., Трябва да работим с тях най-вече в динамиката на игра. Имат добро бъдеще, ако успеем да ги подобрим в тази насока. От всички млади футболисти съм доволен. Кристиян Йовов го забелязахме, че работи сериозно в юношеските формации., Който се представя добре там, ще получи шанс в първия отбор. Това всички са играчи на Левски“, каза още Стоилов.

"Имаме информация за Асен Митков. Утре ще направим изследвания и ще знаем за травмата му. Не можем да дадем оценка", обяви Мъри и допълни, че играчите трябва да си заслужат договорите. Ще преценяваме, но всеки трябва да си заслужи подписа за следващата година. Изчакахме Георги Миланов спокойно да се излекува. Отдавна водим разговори. Който преценим, че трябва да получи нов договор и естествено, ако се договорим за финансовите параметри, ще пристъпим към по-нататъшни действия", завърши той.