0

Т реньорът на Левски Станимир Стоилов призна, че отборът му не е стоял добре през първото полувреме на мача с Пирин. "Не е приятно, когато Левски не печели мачовете си. Имахме някои ситуации, но не успяхме да си вкараме положенията, а и вратарят им направи две-три спасявания", коментира той.

"През първото полувреме като че ли футболистите на Пирин имаха повече желание да печелят единоборствата. През второто коригирахме нещата, но не успяхме да си вкараме ситуации, а както казах и вратарят им направи спасявания. 

За качество на играта няма да говоря, защото видяхте, че от заледени терени преминахме на разорани ниви. Имаше почти всичко - публика, атмосфера, но не и добър терен. Той затрудни и двата отбора", смята Стоилов.

"Имаме разговори с някои футболисти, утре ще видим какво ще стане. Единствено публиката ни е на ниво - тя си следва и подкрепя отбора", каза още Станимир Стоилов, цитиран от БТА.

Левски напълни стадиона в Благоевград, но си тръгна само с 1:1 (ГАЛЕРИЯ)
Пирин Левски Пирин Левски Пирин Левски
99

Треньорът на Пирин (Благоевград) Христо Янев емоционално заяви след равенството с Левски, че е горд от представянето на отбора си.

"Горд съм с представянето на момчетата. И не говоря за футболните им качества - всички видяха, че могат да играят футбол. Не знам обаче в тази ситуация в клуба дали ще имам сили да ги мотивирам повече", бе първият коментар на специалиста.

"Разбира се, че Пирин заслужаваше и нещо повече от този мач. Бяхме напълно равностоен на Левски, който има голяма селекция, треньор №1 у нас, но и ние имаме нашите качества. Няма никакво значение на кое място сме в класирането. Нека ни оставят да правим това , който най-добре можем - да играе футбол. Футболът е моят живот и това, което искам и обичам да правя. Много е трудна ситуацията и аз съм външен човек за града, но докато съм тук, ще дам най-доброто, на което съм способен", добави той.

"Никога не съм обичал да коментирам съдиите, не е моя работа. Но не разбирам в ситуация, в която не спираш играта, за да се окаже медицинска помощ на футболист. Кое е по-важното - животът му или съперникът да вкара гол?", попита той.

"Хубчев има проблеми с дишането, получил е удар в ребрата. Изпратихме човек с него в болницата, за да следим състоянието му", каза още Христо Янев.