0

Ц СКА-София потвърди за привличането на нападателя на Септември Симеон Александров, който подписа „дългогодишен договор“ с клуба, според съобщението в сайта.

Условията за сделката са обявени за „конфиденциални“ за високия 1,68 м атакуващ футболист, който действа по фланговете на атаката и е оценен в момента на 150 000 евро в сайта „Трансфермаркт“.

От ЦСКА-София припомнят, че Александров, тръгнал от школата на Локо Пловдив, има 61 мача в Първа и Втора лига, с 12 гола и 7 голови паса.

От „Армията“ към Септември път потегля 23-годишният централен нападател Радослав Живков, като договорката между клубовете е той да остане в новака в Първа лига до края на годината.

По-рано от клуба на "Българска армия" се похвалиха, че са се преборили за подписа на арменския национал Жираир Шагоян, 21-годишно крило, считан за един от най-обещаващите играчи на Армения. През цялата си кариера футболистът е записал общо 139 мача, в които е отбелязал 73 попадения и 41 асистенции, през последните години играе под наем от Арарат за БКМА Ереван