0

"Обстановката в Левски не е добра, публиката трябва да се обедини", обяви бившият президент на Левски Тодор Батков по време на традиционното поднасяне на цвета в градинката 22 СЕУ "Георги С. Раковски", където се смята, че са били основани "сините".

"До колкото знам, а и сега говорих с Даниел Боримиров, в съблекалнята всичко е нормално, имаме нелоши футболисти. За съжаление трябва да се борим за четвъртото място, за да си гарантираме поне бараж. Надявам се да дойдат по-добри времена. Искам да използвам случая и да честитя празника на всички левскари", каза още адвокатът.

Собственикът на клуба Наско Сираков не се яви на събитието. За сметка на това там бе Иво Ивков заедно с баща си Кирил, който е една от най-големите легенди "сините". „Г-н Сираков имаше ангажимент и още вчера ми сподели, че няма да бъде в София. Г-н Сираков има основателна причина да не бъде днес тук. Не мисля, че всичко, което се случва в клуба, трябва да бъде изнасяно пред медиите", заяви Даниел Боримиров.

"Искам да честитя празника на всички българи и левскари. Поддържам комуникация с доста от феновете. Някои ни подкрепят, други - не, но повечето ни подкрепят. Разбира се, че плащаме задълженията си към НАП, както сме се разбрали. Надявам се в скоро време да разберете кой ще бъде новият треньор. Работи по всичко, както и по селекция“, каза още той.