0

"В Българският футбол се толерират и се съдийства по определен начин на отбори. Лудогорец е един от тях", обяви собственикът на Левски Наско Сираков в интервю за канал в Youtube. 

"На Левски му бяха откраднати прекалено много точки чрез съдийството. Не сме съгласни, че шефът на съдиите Кашай е главният виновник. Огромната вина е в самите съдии. Те са абсолютно обвързани и зависими. Една част от тях са абсолютно корумпирани. Боби може да промени много неща, ако иска. Ние промени не виждам", продължи Сираков.

Както е известно, "сините" дадоха ултиматум на БФС, че до 20 декември искат дата за нов конгрес, който да се проведе след Нова година. "Не съм имал амбиция да бъда президент на БФС. Аз съм горд с работата, която върша в Левски. В декларацията казахме всичко. Тя не е атака лично към Боби, а към системата в българския футбол. Наложително е да има много сериозни промени. Боби има вина, че допуска хората под него да си развяват коня, най-вече Съдийската комисия. Там всяка седмица гледаме Баташкото клане за определени отбори. Почти всяка седмица е така и срещу Левски", каза още той.