0

"Аз съм доволен и от мача, и играта, която сътвориха момчетата. Освен тези 4 гола, ние имахме и още възможности. Може би още на полувремето  трябваше да водим с голям резултат. На нас ни остават 2 мача и мисля, че отборът влиза във форма", коментира треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев след погрома 4:0 над Локо Пд.

"В Лудогорец има много добри играчи, може да се ротират, но тук става въпрос за компактност между тях. Това е съставът, който в момента най-добре играе. Всички други футболисти, които влизат също са много добри, видяхте, че смените, които направихме, те си вкараха и голове. Футболистите трябва да се чувстват сигурни, трябва да им се дава възможност. Мисля, че това го има и те са доволни. Дано не пропускаме в другите два мача толкова положения. Важното е, че сме ги създали тези положения", каза още той.

Дерменжиев сряза колегата си Александър Томаш, който се оплака от съдиите. "Претенции към съдиите ли? Вие знаете, че аз никога не ги коментирам. Мисля, че се справиха перфектно. Не мисля, че трябва Томаш да се оправдава с тях. Нека има публика в неделя, това е много добре за футбола в България. Ние отиваме да играем футбол и нека по-добрият победи. Това е един тест. Искаме да зарадваме всички хора, които ще бъдат на трибуните".

"Много неща ме напъват да кажа. Ще кажа така - Лудогорец последните 12 години е шампион. Присъствал съм на този стадион като треньор на много отбори. Спомням си, че веднъж ни отмениха гол без никаква засада. Гонят ни човек в 57-ата минута. Тънки неща, тънки моменти. Единственото нещо, което е позитив е, че всички отбори ни показват уважение. Не стига нашите си неща, които имаме да решаваме, ами и отвън се опитват да ни спират. Ако погледнем статистиката на Хорхе, те трябва да го вкарат в затвора", зави преди това Томаш. 

"Други мои колеги сигурно ще ореват света, ако са на мое място. Не ми е работа да говоря за съдиите, но те са фактор, който не зависи от нас. Явно в края на полусезона и ние допускаме повече грешки. Трябваше да рискуваме по някакъв начин. През първата част Джовани излиза сам срещу вратаря нарушение, не го свири, чист фал", добави той.