0

Ц СКА победи Септември с 2:0 в контрола с благотворителен характер на базата на "армейците" в Панчарево. 

Дюкенс Назон откри резултата още във втората минута, когато преодоля Шейтанов и вкара на празна врата. Дауда Бамба удвои аванса на "червените" в 72-ата минута с глава.

На трибуните бе силният човек при "армейците" Данаил Ганчев. Всички приходи от срещата ще бъдат дарени за пострадалите от наводненията в Карловско.

Още в първата минута гостите опитаха да застрашат противниковата врата с далечен удар на Димитър Костадинов, който бе много неточен.

Секунди по-късно ЦСКА излезе напред в резултата, когато Дюкенс Назон бе изведен сам срещу Димитър Шейтанов, преодоля го и не изпита трудности да прати топката в празната врата.

В следващите минути Септември опита да върне гола с няколко атаки през центъра, но без сериозна опасност за вратата на Евтимов.

В 32-ата минута Дюкенс Назон отново бе забравен от отбраната на гостите и остана сам срещу Шейтанов, но вратарят запази самообладание е спаси. 

ЦСКА би Септември в контрола в Панчарево. Снимки: start-photo.bg
ЦСКА Септември ЦСКА Септември ЦСКА Септември
17

Четвърт час след началото на втората част в игра влезе Бисмарк Чарлс, заменяйки Дюкенс Назон. Това е първи мач за Бисмарк от 8 април, когато се контузи в мач срещу Локомотив Пловдив.

Само три минути по-късно той получи центриране отляво и опита задна ножица, а топката премина на сантиметри встрани от вратата.

В 72-ата минута ЦСКА удвои аванса си след разбъркване при ъглов удар, когато най-съобразителен се оказа Дауда Бамба и с глава прати топката в мрежата.

След паузата ЦСКА посреща Пирин на "Българска армия", а Септември приема Спартак Варна на "Васил Левски".