0

"Изморен съм, но и щастлив, защото победихме. Мисля, че направихме много добър сезон в Лига Европа и заслужихме да си изкараме  страхотна почивка. Вече съм се приготвил за нея", обяви Антон Недялков. Капитанът на Лудогорец бе обявен от зрителите на Диема за герой на мача.  "Ще отида малко извън България, за да си почина малко със семейството и след това продължавам да работя. Амбицията е целта е само една, да станем шампиони и в Европа да се представим максимално добре. Аз не за пръв път бия Левски. Днес и двата отбора заслужаваха да победят, но само един печели“, каза още той.

„Пожелавам на феновете да си изкарат невероятни празници и да се наслаждават на любимата игра“, завърши Недялков. "Разделихме си по едно полувреме. Покри ни късметът, че Левски изпусна дузпа в края“, коментира пък Кирил Десподов. „Първото Левски ни натисна доста, трудно излизахме от половината си. Левски беше много агресивен, пресираха ни много добре. Второто полувреме Левски се дръпна малко назад и ние играхме повече с топката“, продължи футболист номер 1 на България.

„Левски е добър отбор, с много добър треньор, имат прекрасни фенове, които ги подкрепят, така че няма причина да не се раздават“, завърши той