0

Л евски е близо до неочакван джакпот. Здравко Димитров, който бе пратен през есента под наем в Спартак Вн, е стоварил на „Герена“ оферта от Турция. Твърди се, че предложението идва от Сакаряспор. Тимът от Втора дивизия на югоизточната ни съседка търси спешно нови попълнения.

„Предложението е добро, но зависи изцяло от Левски дали ще го приеме“, обявиха от Варна за вестник „Мач Телеграф“. В момента между крилото, „сините“ и кошиите тече усилена кореспонденция.

Сакаря няма много време, защото на 14 януари трябва да се изправи срещу Гьозтебе в двубой от турската Първа лига. Тимът заема 10 място в класирането с актив от 8 победи, 1 равен и 9 загуби. Целта е да стои далеч от зоната за изпадане.

За Левски това е идеален вариант да се отърве от играч, който не влиза в полезрението на Станимир Стоилов. Както е известно, треньорът отстрани Димитров от първия отбор заради проблемите му извън терена.

В същото време в Турция завъртяха отново дъвката около Филип Кръстев и Трабзонспор. Тимът от югоизточната ни съседка щял да действа здраво на пазара в следващите няколко дни, за да запълни дупките в редиците си.

Целта обаче е да се намерят играчи, които са обещаващи, могат да свършат работа, но и няма да струват много пари.