0

В . „Мач Телеграф“ провери дали има треньор с по-лош старт от Нестор Ел Маестро. Той започна кошмарно втория си период в ЦСКА и от 3 официални мача има две тежки загуби от Сепси с 0:4 и Лудогорец с 0:3, а се добра до една точка в домакинството срещу Славия.

Колкото и странно, дори невероятно да е обаче, неговият старт не е най-лошият за нов треньор на ЦСКА. Още по-неочаквано е, че двама от най-успешните наставници на тима в новата му история – Любо Пенев и Стойчо Младенов са тръгвали по-лошо от англичанина. 

През 2013 година, когато Екзекутора на Ливърпул се завърна заедно с Александър Томов в клуба, отборът се събра буквално до минутите преди първия мач с Локо Пд, който завърши 0:0. Последваха още две ремита – 1:1 с Берое в Стара Загора и 0:0 с Черно море у дома, а след това и тежка загуба с 0:3 от Лудогорец в Разград.

Серията свърши едва в петия кръг с победа над Нефтохимик с 4:0. Любо Пенев също започна с 4 поредни неуспеха в края на сезон 2014/15, когато разпадът в ЦСКА бе огромен, а след края на сезона отборът не получи лиценз и отиде в Трета Лига. Тогава Ел Голеадор направи три ремита – с Берое, Лудогорец и Локомотив Сф, а между тях записа една загуба с 2:3 от Ботев Пд.

Целия материал четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"