0

Е дин от капитаните на Левски - вратарят Николай Михайлов, който лекуваше контузия в седмиците преди зимната пауза, вече е възстановен и тренира пълноценно, по собствените му думи пред клубната телевизия. 

"Вече съм добре. Годината не завърши по най-добрия начин, тъй като на една от последните тренировки усуках коляното. След това направих терапия, възстанових се напълно и се подготвих, за да стартирам наравно със съотборниците ми", каза още той от Дубай, където "сините" са на подготовка.

"Условията тук са добри и най-важните неща за един професионален спортист ги има - терените са супер, храната също и всички неща за възстановяване са налични", заяви Михайлов за Левски ТВ.

"В края на годината нещата не ни се получаваха по една или друга причина - къде заради малшанс, къде заради колебания. Изпуснахме прекалено много точки и отпаднахме за купата, така че можем да се борим само за квота за Европа. Смятам, че с качеството в състава ни, това е постижимо. Трябва да се реваншираме пред феновете, тъй като напоследък ги изтормозихме".

Левски има две нови попълнения - защитникът Кристиан Димитров и бразилският нападател Рикардиньо, които вече тренират с новите си съотборници.

"С Кристиан сме играли заедно в националния отбор и смятам, че ще се адаптира бързо. Рикардиньо има доста сънародници, които ще му помогнат. Ние, по-опитните, също сме тук за това. Най-важното е всички да бъдем здрави", добави вратарят.