0

Т реньорът на Левски Николай Костов призна, че умората от два мача на седмица е наляла олово в краката на футболистите му срещу Ботев (Враца).

"Получи се точно такъв мач, какъвто очаквахме. Имах възможност да говоря с футболистите. Не мисля, че сме подценили Ботев. Поздравявам ги, защото те играха добре и във фаза защита, и във фаза атака, направиха интересни неща. 

На нас ни липсваше свежест. Но все пак важна е победата. Имахме препятствие, през което трябваше да минем и го направихме", бяха първите думи на Костов.

"Изморени бяхме, точно това казах - липсваше ни свежест. Не успяхме да се възстановим след пътуването от Израел. 

Ние в последните 15 дни почти не сме тренирали, само възстановяваме. Така играта ни става по-бавна, подаванията не са толкова точни, играчите мислят по-бавно на терена", смята специалистът.
"Уелтън винаги носи много динамика по левия фланг. И сега се включи добре в мача, доволни сме от него. Той създаде няколко положения, дори и това, при което успяхме да се възползваме и да вкараме гола", добави Костов.

"Много изтощителен беше мачът с Апоел. Така ще бъде и в реванша. Надявам се, че ще имаме време да починем, да се подготвим добре и да постигнем това, което искаме в четвъртък", завърши Николай Костов.