0

"Имахме два дни и тренирахме нещо, което до момента не бяхме играли. Поздравявам футболистите и щаба, защото момчетата го изпълниха перфектно.

Резултатът можеше да бъде по-убедителен, ако бяхме по-точни в последния пас. Имахме доста чисти положения. Когато играеш добре, ще дойдат и победите. Този отбор има бъдеще. Има можещи и неможещи. Просто трябваше да извървим този път. Не плащам данък обществено мнение, работим си и това е.

В миналия мач загубихме, но казах още на следващия ден момчетата да вдигнат главите. Вярвам им", заяви треньорът на Септември Николай Митов след историческата победа над ЦСКА с 1:0.

„Проблемът беше на терена. Всички видяха това. Няма какво да се оправдаваме. Всеки един трябва да се осъзнае къде е. Явно не осъзнаваме някои неща, това ще стане в съблекалнята. Неприятна загуба и не съм доволен.

Не показахме това, което трябва. Създадохме няколко ситуации в самото начало. Допуснахме гол на контра и след това всичко приключи. Трябва да успяваме във всяка една ситуация. Не съм доволен от титулярите, както и от тези, които влязоха като резерви. Имаме много хора, които трябва да правят разликата.

Публиката на ЦСКА не заслужава това. Върнахме се в първи клас. Мачът с Левски е различен, ще говорим за него", бе коментарът на треньора на ЦСКА Александър Томаш.