0

С тарши треньорът на символичния домакин Септември София Николай Митов коментира равенството 1:1 с ЦСКА 1948.

„И двата отбора можехме да вземем победата, резултатът е закономерен. Добър мач за Септември“, заяви наставникът на новака в елита.

„За нас всяка точка е ценна. Те ще ни дават увереност и самочувствие. Точките идват, когато играеш добре. Бях убеден, че ще започнем да печелим точки, когато заиграем добре – така и стана“, каза още той.

„Ако си доразвием ситуациите, можем и да си решаваме мачовете по-рано. Асен Чандъров и Борислав Рупанов донесоха много самочувствие на Септември. Асен е човек с опит. Двамата са колективни играчи и искат да растат. Отборът се вдигна. Имаме още много работа“, завърши Митов.

Колегата му от ЦСКА 1948 - Валентин Илиев, пък не бе доволен от представянето на подопечните си.

"Не искам да виждам такова лице на отбора, най-вече от гледна точка на концентрация, агресия и движение по терена. Започнахме добре, разви се добре срещата, но след това подценявахме ситуации и ни липсваше концентрация. Противникът беше мотивиран и спечели много от единоборствата в средата на терена. Това повлия на крайния резултат. Създадохме ситуации, но не успяхме да отбележим. Съперникът също имаше добри положения, ако трябва да бъдем обективни. С такова поведение няма как да успеем", коментира той.

"Винаги съм казвал, че не сме отбор, който може да си позволи да подцени някого. Тренирахме цяла седмица, но след началните минути нямахме агресия. Не знам защо и тепърва ще разберем. Това е една от главните причини за резултата. Не мисля, че това е резултат, който ни устройва. Вкарахме всички офанзивни футболисти, създадохме ситуации, но не съумяхме да отбележим", добави Илиев.