0

Ц СКА 1948 се сдоби с първо зимно попълнение. "Червените" подписаха договор с 25-годишното бразилско крило Педриньо, научи Gong.bg. Очаква се футболистът да дойде в България на 15 декември. Той идва от третодивизионния Волта Редонда. Футболистът бе избран за най-добър играч в Серия С. Висок е 173 см и тежи 67 кг. Може да играе и на лявото крило, както и на върха на атаката. В 10 мача има 4 гола и една асистенция, посочва "Трансфермаркт".

ЦСКА 1948 ще плати скромна трансферна сума за офанзивния играч, чийто договор с Волта Редонда изтича в края на годината.  

Още двама за атаката на "червените" са набелязани за зимата, но от Първа лига. Според Gong.bg е договорен голмайсторът на Берое  Абубакар Тунгара, сериозен е интересът към дясното крило на Арда Светослав Ковачев.

28-годишният малиец Тунгара вкара 9 гола през този сезон в 17 мача за заралии в първенството. Договорът му със старозагорци изтича в края на сезона, поради което ЦСКА 1948 ще плати трансферна сума за правата му. 

24-годишният Светослав Ковачев има договор за 1,5 г. С Арда. През този сезон той има 17 мача, 3 гола и 2 асистенции в първенството.

Желанието на треньора на ЦСКА 1948 Любослав Пенев е да има конкуренция в състава, а отборът му да се бори за място в евротурнирите през следващия сезон.