0

Л еандро Годой - Кошмара е един от новите любимци на феновете на Берое. Той обаче има за цел час по-скоро да се завърне у дома и да облече фланелката на Расинг, чийто продукт е. Той разкри това в подкаст на феновете на гранда на Авеланеда.

"Чувствам се добре в Берое. Бяха първите няколко месеца на адаптация бяха трудни, но истината е, че се чувствам по-добре и по-комфортно всеки ден в клуба", започна той.

"Работя всеки ден, за да подобрявам качествата си. Сега мисля за Берое, но продължавам да тренирам усилено, за да мога да се върна в Аржентина", продължи Годой.

Талантът не крие, че чака повиквателна за националния отбор до 23 години от Хавиер Масчерано. "Човек винаги се стреми към това. Трябва да работиш усилено, за да си национал", обяви нападателят.

"Да се фокусираш върху живота си във всеки един ден. Аз никога няма да загубя тази мечта. Дай Боже, скоро да имам тази възможност. Трябва да се изяви, когато дойде ваш ред, защото има много добри играчи,  особено нападатели, които показват, че искат да бъдат там, на това място, представлявайки страната", завърши Годой.