0

Ц СКА се сдоби с нов мощен акционер. Фондацията, която взе 40 процента от клуба, ще се старае "червените" да се развият в три основни посоки - нов стадион, силен представителен тим и развита детско-юношеска школа.

От "Армията" разкриха пред "Мач Телеграф", че новите собственици, които са приближени на основния спонсор на клуба, искат много ЦСКА да зарадва феновете с титла в края на сезона. Те били готови да дадат  допълнителен бонус за футболистите и треньорите при краен успах.

Припомняме, че ЦСКА няма титла вече 15 години, а сега е лидер в класирането с точка пред Лудогорец. "Червените" изиграха два страхотни мача от началото на годината, а отделно Сектор Г прекрати бойкота, което дава много надежди на "Армията", че титлата може да се завърне.

Междувременно изникна напрежение между ЦСКА и Септември около цената на билетите за мача. "Червените" гостуват на столичани на стадион "Васил Левски" в неделя. От "Армията" са настоявали за по-евтини билети за феновете си. В крайна сметка двете страни стигнаха до финално решение - цената за талони на Сектор Г ще бъде 15 лева.

Билетите вече бяха пуснати в онлайн продажба в мрежата на Ивентим. Днес от 11,00 до 18,00 часа ще бъде отворена касата на "Армията" (до фен магазина), на която ще се продават входни талони за сблъсъка. В деня на мача същата каса ще работи от 11,00 часа до началото на двубоя в 17,15 часа.

Цените на пропуските са както следва:
Сектор А - 20 лв. за феновете на двата отбора, Сектор Г - 15 лв. за феновете на "червените", Сектор "ВИП ложа" - 50лв. за феновете на двата отбора.
При влизане на стадиона ще бъдат отворени следните входове: Сектор А - домакини - вход 2, Сектор А - гости - вход 25, Сектор Г - гости - входове 18, 19 и 24, ВИП ложа - централен вход.