0

Х алфът на Левски Андриан Краев разбра същината на родната поговорка: "Между два стола, та на земята". В. "Мач Телеграф" научи, че Лудогорец е отрязал играча за договор, а това е променило коренно ситуацията му. 
Припомняме, че мениджърът на Краев - Джон Ингълс, води преговори с "орлите" за договор от лятото, когато халфът да отиде в Разград като свободен агент. Именно заради това играчът беше поставил непосилни условия на Левски, за да продължи договора си, който изтича идното лято. 

Твърди се, че той е настоявал за заплата от 15 000 евро, която е невъзможна за "сините" на фона на финансовата криза в клуба. Претенциите, размотаването и твърденията на Краев, че въобще не разговаря с Лудогорец, при положение, че и от Разград са потвърдили пред ръководството на Левски, че разговарят с Джон Ингълс, изнервиха много Наско Сираков. 

Заради това собственикът на "сините" е разпоредил Краев повече да не играе за тима до края на сезона. Отделно той е казал на всеослушание на "Герена", че дори ще откаже оферта за играча през януари, ако има такава, разбира се, само и само да даде урок на Краев, че така не се прави.

Оттеглянето на Лудогорец от преговорите обаче е поставило Андриан в сложна ситуация. Говори се, че халфът ще поднови преговорите си с Левски за нов договор, а този път претенциите му няма да са за 15 000 евро заплата, а далеч по-малки.

Очаква се Анди Краев да бъде с тима на лагера в Турция и след неговия край да се реши окончателно съдбата му. От "Герена" обаче предупреждават, че ако няма индикации, че халфът е позитивно настроен за нов договор, той въобще може да не замине за зимната подготовка, а да бъде оставен да тренира индивидуално на "Герена".