0

С ериозен обрат може да настъпи около Билал Бари и други играчи на „сините“, които Николай Костов бе нарочил за освобождаване. Както в. „Мач Телеграф“ вече писа, нападателят трябваше да си събере багажа от „Герена“, защото Костов не смята, че той може да е полезен с нещо на тима.

Иначе преди това Бари имаше договорка с ръководството на гранда, че ще остане поне още 1 сезон, ако успее да се завърне в игра след двете поредни операции на коляното. За целта дори бе направена контрола със Спортист Своге. Билал издържа този тест, но след това не можа да вкара гол, след като на няколко пъти влезе като резерва в двубои от Първа лита. Така е попадна в графата - безполезни играчи. Смята се, че в нея са намерили място и още двама души, с които „сините“ по принцип не са искали да се разделят.

Сега обаче шефовете са решили да изчакат какво ще бъде мнението на новия треньор за въпросните кадри. Надеждата им е, че ще успят да си спестят поне 1 или 2 трансфера. Клубът е гарантирал на Станислав Генчев, за когото се смята, че ще наследи Николай Костов, стабилна селекция. Но все пак на „Герена“ няма да разполагат с безкрайни средства за тази цел, както е било в минали години. Колкото и добре да бъдат продадени Кордоба и Рикардиньо. Все пак цел номер 1 си остава погасяването на дълговете към Столична община.