0

Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов хвърли поредната бомба – той публикува снимка на големия защитник от 80-те години Методи Томанов в страницата си във Фейсбук.

Там имаше снимки също на други обичани играчи на ЦСКА от миналото, които са в клуба - Ради Здравков, Спас Джевизов, Галин Иванов, привлечени по-рано от „червените“. „Леко, технично… чак артистично“, написа Найденов, който преследва Томанов, откакто той се раздели с Лудогорец.

Бившият играч на ЦСКА от 80-те години се раздели с „орлите“ в края на 2018 година, а за последно бе спортно-технически директор в Разград, припомня „Мач Телеграф“.

Томанов се смята за един от най-големите специалисти при трансферите, особено при привличането на играчи от Южна Америка. От ЦСКА 1948 обаче не бързаха да оповестят назначението. „Все още се водят разговори. Надяваме се, че ще имат положителен резултат, но на този етап не можем да коментираме този въпрос“, обявиха от клубната управа.

Самият Томанов бе категоричен, че не е свързан нито с ЦСКА 1948, нито с друг български клуб.

„Отказвам да коментирам излезлите информации, че съм започнал работа в ЦСКА 1948. Не съм подписвал договор с никой“, отсече Томанов пред „Мач Телеграф“.

Той е автор на една от асистенциите към Стойчо Младенов при легендарната победа на ЦСКА с 2:0 на Ливърпул. По-късно двамата работиха заедно на „Армията“, но впоследствие настъпи сериозен разрив в отношенията им.