Ц СКА официално представи първото си ново попълнение. Това е 24-годишният бразилски нападател Маурисио Гарсес. Играчът идва от бразилския Бруске, който се подвизава в Серия Б.

Ето какво написаха "червените" на официалния си уебсайт:
Бразилецът Маурисио Гарсес де Жезус е първото ново попълнение на ЦСКА в зимната селекция. След нелеки преговори, ръководството на армейците успя да се договори с досегашния му тим Бруске. Първоначално играчът ще бъде под наем, но ако се представи на ниво, армейците са си гарантирали опция да откупят изцяло състезателните му права.
Гарсес, както е футболното му име, в средата на март ще навърши 25 години. Той е висок 184 см. и се изявява предимно като ляво крило, но може да оперира по целия фронт на атаката.
През изминалата календарна 2021 година футболистът се представи отлично в силния шампионат на Серия Б. В това първенство, където понастоящем се подвизават традиционно популярните Ботафого, Васко да Гама, Крузейро и Коритиба, играчът вкара общо 8 гола за клуба си във всички надпревари, добавяйки и няколко асистенции.
Бразилецът премина днес медицински прегледи в столицата и подписа личния си договор, след което веднага отпътува за Алания, където червените водят своята подготовка.
Пожелаваме на Маурисио Гарсес здраве и много успехи с червената фланелка!