0

С коро ще бъдат платени и парите, за да може ЦСКА да картотекира нови попълнения, съобщава "Мач Телеграф" в днешния си брой. Те са около 2 млн. лева по изгубените дела със Сержиньо, покойният вече Бернардо Тенгариня Нилсон Антонио, както и мениджърът Франсиско Морено. 

Сержиньо чака 109 900 евро плюс лихвите, Морено – 80 000 евро, и 30 000 швейцарски франка глоба, 236 859 евро са за семейството на Тенгариня, а 261 802 евро - за Нилсон Антонио. По тези дела съдебните такси възлизат на 2000 швейцарски франка. 

Заради въпросния дълг ЦСКА не успя да картотекира привлечения от украинското първенство национал на Люксембург Енес Махмутович.

Към момента Гриша Ганчев е платил над 3 милиона лева задължения към държавата, които са за стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево. Това са дългове, натрупани и от предишните управници в Борисовата градина. 

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев вече е платил над 3 милиона лева задължения към държавата, които са за стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево. Това са дългове, натрупани и от предишните управници на "Армията". Очаква се в близко време ръководството да проведе нова среща със спортния министър Василев по въпроса за стадиона в Борисовата градина.