0

Ф утболният отбор на Левски няма да може да разчита на звездата си Уелтон при гостуването на Берое в Стара Загора, както и на голмайстора Джавад Ел Джемили, който с 5 попадения е най-резултатен за "сините" в Първа лига този сезон. Уелтън има 2 гола в актива си в първенството, но неговата бързина и пробивност по фланга ще липсват на Левски в Стара Загора.

Треньорът Николай Костов може да разчита в отбрана на националния централен защитник Кристиан Димитров. Защитникът влезе в игра едва в края на мача с Черно море и имаше проблеми в последните дни.

В разширения състав се завръща вратарят Пламен Андреев, на когото бе дадена почивка и пропусна успеха срещу "моряците".

Група от 19 футболисти определи старши треньорът на Левски Николай Костов за мача от 15-ия кръг на Първа лига срещу Берое. Двубоят на стадион „Берое“ е в днес от 19:00 часа.

Ето и цялата група на „сините“: Николай Михайлов, Пламен Андреев, Жереми Петрис, Патрик-Габриел Галчев, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров, Вендерсон Цунами, Андриан Краев, Дарлан, Асими Фадига, Асен Митков, Асен Чандъров, Илиян Стефанов, Кристиян Йовов, Марин Петков, Роналдо, Рикардиньо, Преслав Бачев.