0

О перативният директор на ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов, даде интервю за официалния сайт на клуба. В него той коментира свършеното дотук по време на тренировъчния лагер на “червените” в Белек, представянето на тима през есенния полусезон, зимната селекция и работата на  старши треньора Тодор Янчев, с когото е работил дълго време. 

  
Ето какво каза Младенов:
 
"Условията в Турция са отлични, терените са перфектни, всечко се изпълнява по план. Познавам Тошко Янчев отдавна като честен и  доблестен човек, който държи на морала. За мен той е последният мохикан на ЦСКА, защото след него няма друг с толкова много мачове и участия в евротурнирите. Като изключим един малък период в Царско село, на практика той сега започва кариера като старши треньор и аз вярвам, че тя ше бъде успешна, защото като помощник показа много потенциал.
 
Привлякохме през зимата много добри играчи в лицето на Педриньо, Бидунга и Карагарен, които създадоха по-голяма конкуренция и това е за доброто на отбора. Селекцията обаче е отворен процес и ако имаме възможност, ще подобрим още качеството на отбора.


 

ЦСКА се представи отлично през есента и всички в клуба сме изключително доволни от свършената работа от предишния екип. Искаме да запазим третото място в първенството, а защо не и го подобрим. В клуба работят хора с манталитет на победители и класиране в евротурнирите е реална цел пред отбора. С изключение на левия бек имаме убийствена конкуренция на всеки пост.
 
Желанието за победа е еднакво и като треньор, и като директор, всичко останало е различно. Работата на старши треньора е денонощна,  отговорността е огромна и тя пада най-вече върху старши-треньора".