0

Испанският старши треньор на Славия Хосе Мария Бакеро няма намерение да подаде оставка след 1:2 от Локомотив (София),  шеста загуба с него от 8 мача от началото на новия сезон.

„Нормално е феновете да са недоволни, бесни, защото имаме лоши резултати“, отбеляза големият приятел на Христо Стоичков по повод скандиранията "Оставка! Оставка" на шепата бели фенове, които едва ли е разбрал. 

„Но ако говорим за днешния мач, до контузията на Виктор Генев играхме много добре. След тази смяна имахме 10 минути, в които Локомотив отбеляза попадение. 

През второто полувреме отборът опита по всякакъв начин и във всяка ситуация, рискувахме да ни вкарат гол. 

Ако говорим за отношението на играчите и отбора, съм доволен. Опитахме до самия край, вкарахме гол, имахме възможности и желание да изравним.
Има неща, които трябва да се променят. 

Днес играхме с различна система. Когато има загуба, трябва да анализираме. 

Коментарите са негативни. Не съм доволен от този резултат. Разбирам, че сме в процес на преход, имаме млади играчи, които трябва да се подобрят. 

Сега съм по-убеден, че ще стигнем до успехите. В живота колкото повече трудности има, толкова по-силен ставаш.

В моето съзнание съм фокусиран само върху работата. Ще се опитаме да спечелим следващия мач. Трябва работа, работа и работа”, допълни легендата на Барселона, един от най-обичаните играчи на „дриймтима“ на Йохан Кройф.