0

О т ЦСКА обявиха, че в навечерието на финала за Купата на България срещу Левски, „сини“ фенове са пуснали заря в 2:00 часа през нощта на базата на "червените" в Панчарево. 
Ето и цялото съобщение:

В разрив с всички разбирания за феърплей, група “сини” фенове пуснаха заря в 2:00 часа през нощта над базата на ЦСКА в Панчарево.  Целта беше ясна - да се нарушат сънят и възстановяването на нашия отбор точно преди най-важния мач за сезона.

След всички провокации от страна на противника като закупени билети за чужд сектор, медийна пропаганда, неуважителни изказвания на "експерти" и какво ли още не, останало зад кулисите, вчерашната проява минава всякакви граници и противоречи на принципите на иначе историческото ни футболно съперничество.  Ние в ЦСКА искаме и ще направим всичко по силите си да спечелим днешното дерби. Но не и на всяка цена.  Целта за нас не оправдава средствата, защото в основата на футбола стоят по-важни ценности, които ние няма да смачкаме, за да победим нечестно.  Загубен финал може да бъде спечелен след година - доказахме го предните две. Загубено достойнство не може да бъде възстановено. Въпреки всичко това, продължаваме да вярваме в справедливостта, силите ни и победата. “Армейският” дух не може да бъде сломен! #СНамиБог", пише в съобщението.

Ето това е ФИНАЛЪТ! ЦСКА и Левски излизат днес от 17:00 часа за Купата на България!

ПО ТРАДИЦИЯ! Камата надъха „червените“ за дербито. И високо над върха е ЦСКА! Така е било и така ще бъде, написа Христо Стоичков

Елин Топузаков за Мач Телеграф преди големия финал: Левски показа, че има манталитет на победител