0

Както и в предишния кръг, така и сега след мач на ЦСКА дискусиите не спират. По-рано днес „червените“ обявиха, че ще попадат жалба срещу съдията на мача с Локо Пд (1:1) Драгомир Драганов. 

Това предизвика ответна реакция от пловдивските „смърфове“, които излязоха с официално становище: 

"Уважаеми колеги от ЦСКА-София, измина поредната футболна среща с вас, която бе изпълнена с редица дискусионни решения и отсъждания. Нашето желание е да не влизаме в полемики и всичко да се решава на терена, а не да се “мери” след мача коя ситуация за дузпа е стопроцентова и коя не. В 87-ата минута бе отсъдена такава за вас, която не оспорваме, но и нарушението срещу Димитър Илиев в 36-ата минута е 100% наказателен удар, който не бе отсъден!

‼️ Локомотив държи да не се прехвърлят отсъжданията на съдиите върху футболистите!

Локомотив винаги е бил за честната игра!", пише в становището на клуба. 

Капитанът на Септември Асен Георгиев пък излезе с публикация в социалните мрежи срещу защитника на ЦСКА Юрген Матай, който също е капитан на своя тим.

„Кармата е ВЕЛИКО нещо“, написа Асен Георгиев във Фейсбук,непосредствено след грешната стъпка на ЦСКА срещу Локомотив Пловдив на „Българска армия“. Той визира ситуацията от мача миналата седмица, която също предизвика множество дискусии.

ЦСКА обаче подкрепи капитана си Юрген Матай, който изпусна дузпа и лиши отбора си от победата над Локо Пд.

„Нашият капитан! Плътно зад Юрген!“, написаха от ЦСКА след края на мача. Публикацията бързо събра сериозен брой харесвания и окуражителни коментари за Матай.