0

Ф утболистите на ЦСКА 1948 ще получат сочна премия, ако бият лидера във футболния ни елит в срещата от 23-ия кръг на шампионата между двата „червени“ отбора. Двубоят по програма трябва да се състои на 12 март (неделя) от 16:45 часа на стадион "Витоша" в Бистрица.

На играчите на домакините са обещани по 10 хиляди лева бонус, ако успеят да спечелят мача, довери пред БТА от източник от отбора.     

От ЦСКА 1948 обявиха, че са отправили покани към хората на най-високи политически постове у нас да проследят на живо футболната среща на стадиончето в Бистрица на 900 м надморска височина. 

Двата „червени“ отбора са в топ 3 на временното класиране и са претенденти за призовите места в елита. 

Сред получилите поканата са президентът Румен Радев, служебният премиер Гълъб Донев, служебните министри на спорта, на отбраната и на вътрешните работи, кметът на София.

"За нас е чест от името на ръководството на ФК ЦСКА 1948 да Ви поканим на футболната среща от XXIII кръг на efbet Лига между отборите на ЦСКА 1948 и ЦСКА-София. Мачът ще се проведе в неделя, 12 март, от 16:45 часа на стадион "Витоша" в Бистрица.

Двата отбора са в Топ 3 на временното класиране и са претенденти за шампионската титла в първенството на Република България.

Ще се радваме да оцените подобаващо предстоящото зрелищно спортно събитие и да се насладите лично на този стойностен двубой.

Вашето присъствие на стадиона на такъв важен и интересен спортен двубой може да бъде знак за това, че българският спорт, в частност футбола, върви в правилна посока и може да се мери с този в другите европейски страни като ниво на организация, спортно технически достойнства и зрителски манталитет.", се посочва в поканата.