0

„Усетих невероятната енергия на всички запалянковци на стадион „Христо Ботев“. Стадионът е страхотен. Пожелавам на всички клубове в един момент да имат такива стадиони и това да продължава да вдига нивото на нашия футбол“, заяви актьорът Павел Иванов от ефира на "Дарик". Както е известно, той даде старт на дербито между Ботев и Левски.

„Аз се вълнувах много да стъпя на зеления килим заедно с толкова много футболисти, на които много хора се възхищават. За мен беше удоволствие. Фен съм на Левски. Аз на "Герена" започнах да ходя, когато започнах да живея в София. Не съм родом от София, а съм родом от Русе. Пораснал съм по терените на Дунав, където генерално се запали моята любов към спортовете – баскетбола, волейбола и футбола“, продължи той.

„В интерес на истината напоследък се виждаме често с футболистите на Левски, защото заедно стъпваме към благотворителни дейности и други неща, които са изключително важни и полезни за хора, които имат нужда от подкрепата ни. Всички състезатели със сини екипи са ми любими. Напълно вярвам, че Левски може да стане шампион“, каза още Павел Иванов.