0

П авел Колев е подал преди няколко дни молба за напускане на поста си, който заема в Локомотив Пловдив, твърди PlovdivDerby.com. Днес се разбра, че той ще стане част от екипа на Георги Градев.

Източници от "Лаута" твърдят, че в Локомотив Пловдив от няколко месеца знаят за участието на Павел Колев в тази инициатива. Интересно е, че Колев като служител на Локомотив Пловдив, тоест на Крушарски, е попаднал в екипа на негов конкурент. Припомняме ви, че Крушарски имаше намерение да се яви като кандидат за поста президент на футбола ни, но днес обяви, че се отказва и ще подкрепи кандидатурата на Касабов.

“Не би трябвало да се учудвате от това! За мен лично това не е новина. Преди няколко дни бе оповестен новия съвет на директорите на Локо Пд. Моето име не фигурира там, а в устава на Локомотив Пловдив е записано, че изпълнителният директор трябва да е част от Съвета на директорите. Следователно няма как аз да остана изпълнителен директор на клуба, след като не съм част от този орган. Не, не съм подал едномесечното си заявление под натиск и неизбирането ми в Съвета на директорите не може да бъде възприемано като такъв. Никой не ми е обещавал място в новия Съвет на директорите и с никой не съм водил разговори за такова нещо.”