0

Б ившият директор и футболист на Левски Станислав Ангелов коментира ситуацията в клуба.

„Левски закъсня, трябваше да продават по-рано, още като се видя какво се случва. Позачистваш, взимаш нови играчи и започваш да ги интегрираш. Да не губиш време, защото сметките текат, лихвите растат. Това не е шега работа и трябва да се действа бързо“, заяви Ангелов пред "Шампионски игри".

„Освен мача с НАП, "сините" трябва да направят един нелош отбор, ако имат интелекта да го осъзнаят. Да се подготвят нещата за догодина. Още отсега трябва да започне да се гради тимът, защото следващият сезон не може пак да бъде нулев. Шампионска титла? (смее се). Не виждате ли какви драми имаше с двама играчи, които не искаха да преподпишат (б.а. – Краев и Петрис), още толкова се продават. Сега трети тръгва също навън, друг идва. Самият клуб няма спокойствието, сигурността и организацията да става някакъв. Необходимо е Левски да изглежда различно чисто футболно, отколкото е сега", подчерта Пелето.

"Бях в ситуацията на Краев, но за малко. Тогава за втори път искаха да ми намалят заплатата. При първото преподписване се съгласих, за 10 секунди се разбрах със Сираков. Втория път им казах, че няма да го направя, защото ми се роди дете, а имах амбиции да играя в чужбина. За тогавашните стандарти заплатата ми бе една от най-ниските. Не исках да я свалям повече. След това Стоилов ми се обади и каза, че ще ми удовлетворят исканията. При Краев трябваше да се направи компромис от двете страни. Не може да си мислиш, че ти си водещата страна. Бих предложил да му се сложи откупна цена в договора и той да преподпише“, добави бившият халф на Левски.