0

Ф утболистът на Хебър Николас Пенев говори след победата над Локомотив София с 1:0, в която младият играч вкара първото си попадение в професионалния футбол.

„Първият ми гол в елита ме кара да се чувствам доволен. Голове ще има, дай Боже това да е първият от много. Уверен съм, трябва да трупам още самочувствие“, коментира Пенев.

„На терена с Любослав Пенев сме футболист и треньор. Извън терена може да е друго, но той се отнася с мен като с всеки друг футболист. Изисква еднакво от всички играчи на Хебър“, каза още той.

„От време на време получавам индивидуални разбори вкъщи. Баща ми беше велик нападател и винаги ми е казвал да не се отказвам“, каза още Николас Пенев.

„От тук нататък гледам следващия мач и излизаме за победа. Мечтая първо да се развия тук, в България и дано един ден да тръгна по неговите стъпки“, завърши синът на Любослав Пенев.

Самият Любо пък коментира така гола на сина си: "Това е добре, но всеки един футболист е част от една отборна игра, от един колектив. Без значение кой ще вкара гол, кой ще направи асистенция или кой ще изчисти от голлинията“. 

Наставникът на Хебър продължи: „Добър резултат за нас. Добра игра. Бяхме длъжни да вкараме втори гол. Имахме доста чисти ситуации. Вярвам в много неща. Оптимист съм. Максималист. Никога не се отказвам. Това се вижда и на терена. Вкъщи винаги ни подкрепят, даже и когато играем като гости има немалко фенове. И на тях изказвам благодарност“, завърши Любослав Пенев.