0

М акар и да напусна националния тим на Босна и Херецеговина в края на миналата година, Ивайло Петев продължава да е магнит за към сараевските медии. Синан Синанович от Sportske.ba се похвали, че е преминал 700 километра от Сараево до Банско, за да направи интервю с треньора на Лудогорец.

Както е известно, „орлите“ бяха на лагер в зимния курорт, който обаче свърши в събота. Журналистът пише: „Когато си репортер, животът е пълен със стрес и непредвидими ситуации. В това съм се убеждавал безброй пъти през тези 33 години, които започнах с пишещата машина „Олимпия“ и стигнах до най-модерните помагала. Един треньор, извинете ме специалист, обаче ме зареди, така че изминах почти 700 километра път, за да поговоря с него“.

И добавя: „Ако ТОЙ стане селекционер, тогава треньорите в Босна и Херцеговина трябва да върнат треньорските си лицензи“, написах няколко часа преди Петев да бъде избран за селекционер. Тогава бях от другата страна. В мнозинството, което искаше Сергей Барбарез за треньор. Беше „готино“ да застанеш на страната на националния герой от „Маракана“.

Целия материал четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"