0

Б ившият старши треньор на Левски Петър Хубчев си навлече гнева и на ръководството на тима, и на феновете, след като отказа да намали финансовите си претенции към "синия" клуб в размер на 800 000 лв. Нещо повече - той настоя да получи и лихвите по забавените плащания, което, както изпълнителният директор на Левски Иво Ивков обяви, не са правили и "знайни, и незнайни чужденци" на "Герена", та камо ли клубни легенди.

Феновете на Левски излязоха с отворено писмо към Петър Хубчев, след като от "Герена" потвърдиха новината на „Мач Телеграф“, че клубът трябва да плати 800 000 лева на бившия треньор и асистентите му, след като те не са се съгласили на никакви отстъпки по отношение на финансовата част на неустойката.

Вестникът потърси Петър Хубчев, за да чуе и неговото мнение по темата. Труден за откриване, легендарният защитник коментира темата в типичния си стил.

"Не съм видял отвореното писмо от феновете. Нападки?! Смятам, че грешите. Нападките от кого идват?! Не искам да коментирам. Нахално е да ме питате за Левски, след като написахте много неща, без да ми се обадите", каза Петър Хубчев пред "Мач Телеграф" и побърза да прекъсне разговора.