0

Л егендата на Левски Петър Петров сподели пред в. „Мач Телеграф“, че трябва да се вземат поне 4-5 нови попълнения. Те обаче трябва да са над средното ниво и да правят разликата. Бившият капитан на „сините“ е на мнение, че Хосе Кордоба е редно да бъде продаден, защото формата му е спаднала, след като се завърна от контузия.

„За съжаление, наблюдаваме една нулева година за Левски. Хубавото е, че се погасяват задълженията, но от спортно-техническа гледна точка - нещата не са добри. Който и да дойде начело на Левски, ясно е, че без футболисти няма да се получат нещата. Предполагам, че новото попълнение Майкон не е слаб футболист. Да се надяваме, че е качествен играч и ще пасне на отбора. Интересно е, че Николай Костов е дал своето съгласие за привличането му. А не знаем дали новия треньор, който и да е той, го е одобрил. Много от бразилските играчи са несериозни.

Надявам се Майкон да не е такъв. Бразилците, които играят в по-големите клубове, са сериозни играчи, но тези в по-ниските нива не са на тяхното ниво. Уелтън, например, беше добър и правеше разликата, но повечето играчи от ниските нива в Бразилия не са професионалисти като него. В Левски играчите трябва да са над едно определено ниво. Не просто добри, а много добри! За да се получат нещата не бива да разчитаме на среден клас футболисти. Без мачове от евротурнирите ще е доста труден сезон. За да се гонят високи цели трябва да се вземат поне 4-5 нови класни попълнения. С този отбор сега е изключено да стане“, заяви Петров. 

Какво още каза Петров четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф".