0

Б ившият играч на ЦСКА Петър Витанов сподели мнението си за играта на „червените“. Той заяви, че няма достатъчно конкуренция в редиците на „армейците“ и това е довело до отпускане в играчите. 

„Паузата като, че ли не се отразява особено добре на отбора. Първата се отрази добре, но след това не бих казал. Може би имаше едно леко отпускане. Хората, които играят в един момент помислиха, че са несменяеми. Липсва конкуренция. Може би затова зациклиха в даден момент. Играта на ЦСКА се гради около Тобиас Хайнц, Джонатан Линдсет и Кареасо. Ако те не играят добре, отборът не върви.

Хайнц като че ли го карат да играе повече по крилата, а на него не му е там мястото. В няколко мача не беше на много високо ниво. Когато е в центъра е по-полезен. Кареасо играе отлично и се раздава много. Той е ключов играч. От тези трима футболисти зависи много играта на тима. Отзад има проблеми в защитата и те се виждат. Като че ли първите 30-40 минути на някои срещи ги проспиват. И с Пирин и с Крумовград. Отборът има възходи и после следва падение. Няма постоянство. 

Какво още каза Патрика четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф"