0

Л егендата на ЦСКА Петър Жеков сподели, че е останал доволен от постигнатите резултати на „армейците“ през есента. Той заяви пред в. „Мач Телеграф“, че „червените“ трябва да продадат своя голмайстор Жорди Кайседо при първа възможност.

"Останах доволен от показаното през есента от ЦСКА. Хубаво е, че успяха да съкратят разликата само на 2 точки с Лудогорец. Добре играха в последният мач. За съжаление там не успяха да се противопоставят на „орлите“. Едно равенство в Разград щеше да бъде добре дошло, защото сега ЦСКА щеше да е лидер в първенството. Това не е страшно, има още много мачове до края на сезона. Дали „червените“ ще станат шампиони, не зная. Нямам представа, това зависи от самите тях. Мисля, че Стойчо Младенов изстиска максимума от тези играчи, а това не е никак малко”, обяви Жеков. “За мен има нужда от повече конкуренция в халфовата линия и да се вземат двама крайни защитници. Ако дойде добра оферта за Жорди Кайседо да го продават веднага. Той играе отлично с глава, но толкова. Ако бях на мястото на ръководството, да го бях продал вече”, обяви Жеков.

Той обяви, че наскоро се е чул с Мартин Камбуров. „С Камбуров се чух, но няма да мога да присъствам на тържеството му в понеделник, защото синът ми има рожден ден. Пожелах му здраве, успех и още много попадения“, сподели Петър Жеков.