0

В Левски са били изненадани доста приятно от коментар за мача, който е дошъл от доста високо ниво, научи „Мач Телеграф“. „Сините“ са получили похвали за представянето си срещу Айнтрахт в първата среща между двата отбора от н.пр. Ирене Мария Планк, посланик на Федералната република у нас. По принцип дипломатите са доста пестеливи на комплименти. Затова от „Герена“ се радват на високите оценки, които са получили от нейно превъзходителство. 

Тя е била много впечатлена отбора. Похвалила е тима за за добрия мач срещу Айнтрахт и е изразила мнение, че равенството е заслужено, заявила пред шефовете на Левски н.пр. Ирене Мария Планк.

Посланикът на ФРГ у нас е бил придружаван от още 8 представители на дипломатическата мисия у нас. Един от шефовете на Айнтрахт – Маркус Крьоше, проведе продължителен разговор с двама родни мениджъри и не спри разочарованието си, че „орлите“ не успяха да си осигурят спокоен живот за реванша с победа у нас. Освен това си личеше, че не е очаквал подобен отпор от страна на „сините“.

Още новини четете в днешния брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX