0

Л удогорец ще има второ ново попълнение в следващите дни, пише днес вестник „Мач Телеграф“.  За момента от разградския клуб не разкриват неговото име и националност, но се предполага, че става дума за десен халф-бек.

До момента „орлите“ привлякоха само един нов играч – левият бранител Марсел Хайстер. Както е известно, през пролетта Ивайло Петев имаше огромни проблеми с бековете, заради което мишените на трансферния пазар са именно крайни защитници, както и централен нападател, разбира се.

Реално след завръщането на Ивайло Петев той разчиташе на само двама бекове – Аслак фон Витри и Пипа Авила, който бяха въртени по какви ли не начини и играеха без никаква почивка. Когато някой от тях имаше проблеми се налагаше като защитник да играе крилото Бърнард Текпетей.

Както е известно, капитанът на Лудогорец Антон Недялков, който е титулярният ляв бранител на шампионите в последните 5 години, имаше усложнения с травма на петата и ще е готов за игра чак в края на август.

Израелският национал Дени Групер пък ще е аут почти до края на календарната година, след като скъса връзки при гостуването на Арда през април.