0

Л евски стартира акция „Събуждане“ без Хосе Кордоба. Защитникът пропусна вчерашното занимание на тима, което предизвика доста спекулации, пише днес в. "Мач Телеграф".

Особено, след като бе забелязан да разговаря с Леонардо Пипиньо. Последният е  аржентинец и главен методист в школата на Етър, а Кордоба дойде на „Герена“ именно от Велико Търново. При „болярите“ обаче бе резерва.

Появи се мълва, че не е изключено той отново да е набъркан в трансферна сага. Затова намекнаха и от Русия, където продължават да тръбят, че той ще бъде едно от новите попълнения на Сочи. От Левски обаче са категорични, че такъв вариант на този етап не съществува. Тимът е твърд в позицията си, че Кордоба няма да бъде продаден сега. Независимо какви пари се дават за него.

Твърди се, че мизата на руснаците е от 1,5 милиона евро. „Просто има нужда от почивка“, лаконични са от Левски. Кордоба е от играчите, които нямат изпуснат мач за първенство и винаги е стартирал като титуяр. Взе участие и във всички срещи в Европа. До следващата среща с Лудогорец има достатъчно време, за да може да върне силите си. Това важи и за останалите играчи.

Не така обаче стоят нещата със Жереми Петрис, който вчера направи първа тренировка с топка. На „Герена“ няма да рискуват с него и той се очаква отново в игра през март.