0

Л евски се похвали преди дербито с ЦСКА, че е успял да намери общ език с двама от играчите, чийто договори изтичаха. Както „Мач Телеграф“ предрече, на „Герена“ нямаха проблеми с Кристиан Димитров, който се превърна в една от основните фигури в състава на Николай Костов от началото на сезона.

Юношата на Ботев Пд бързо намери общ език със „сините“ за пари, а освен това той смятал, че има и дълг към не само към Левски, който го върна на картата, но и към Костов. Треньорът го наложил преди години в първия отбор на Ботев Пд. Асен Чандъров също нямаше проблем с подписа и с лека ръка прие да продължи на „Герена“, макар да е резерва.

Смяташе се, че нещата с Андриан Краев също вървят към положителна развръзка. Но е последвало ново охлаждане между двете страни. Самият халф говори доста троснато по темата, когато бе запитан какво се случва в изявата си пред медиите.

Както е известно, той подписа преди броени дни с мениджърската агенция, в която представлява брат му. А оттам не бързали да застанат на масата за преговори с ръководството на Левски. Така на „Герена“ са притеснени, че трябва да му търсят заместник през зимната пауза, а Краев е един от най-добре представящи се играчи на тима от началото на сезона. Той дори си спечели капитанската лента.