0

Ч етирима от известните привърженици на ЦСКА и на Левски дадоха своите прогнози за днешния мач на ст. „Васил Левски“ между любимците им, който се играе от 17 ч.

Вестник „Мач Телеграф“ ги публикува в днешния си брой – мненията на бившия фронтмен на „Контрол“ Кольо Гилъна, на актьорите Юлиан Вергов, Кирил Ефремов, и на „Мис Плеймейт 2016“ Ася Капчикова.

„Нещо се случва, а не знаем какво е“, заявява изпълнителят на „Най-щастливият ден“ Кольо Гилъна. За разлика от другите допитани във вестника, той не прогнозира категорична победа на своите любимци, а предполага равенство 1:1. „Ще бъде труден мач и за двата отбора. Определено, Станимир Стоилов и Стойчо Младенов ще липсват много“, смята Кольо Гилъна, един от най-известните фенове на „червените“ в музикалните среди. „Левски се намира в подем и изградиха един боеспособен отбор. Играят с настроение, докато при нас формата рязко спадна. Всичко зависи от това с каква нагласа ще излезем за това дерби. Ясно е, че „сините“ ще се хвърлят и ще търсят трите точки. Въпросът е и с каква амбиция ще подходим в този мач. Надявам се да станем свидетели на един стойностен сблъсък“, продължи бившият фротнмен на Контрол. 

Актьорът Юлиан Вергов няма съмнения за победителя, въпреки напускането на треньора на ЦСКА-София Стойчо Младенов. „Мисля, че ЦСКА ще успее да победи в тази среща“, отсече той. 

„Трябва да отбележим, че Левски се намира в подем, но в такива мачове това е без значение. „Червените“ са по-добрият отбор и това ще си проличи на терена. Треньорската смяна е за добро и футболистите това го знаят“, смята Вергов, който увери, че ще е на стадиона да вика за своите.

От ВИП-ложата на „сините“ заклетият левскар Кирил Ефремов изтъкна, че Станимир Стоилов ще липсва на „сините“. „Той ще държи контакт с помощник-треньора Цанко Цветанов, но е различно, когато е до момчетата. Все пак си мисля, че това няма да е чак толкова голям проблем. Играчите много добре знаят какъв ще е този мач и какво трябва да направят. Да бъдат агресивни, мотивирани, надявам се да стане хубаво дерби. Дано и съдията да се справи и да отсъжда коректно в двете посоки.“

А Ася Капчикова даде прогноза за победа на нула на своите „сини“ любимци. „Очакванията ми са за победа на Левски. Станимир Стоилов ще липсва край страничната линия, отчитайки неговият потенциал, но си мисля, че играчите добре знаят какво трябва да направят“, започна Мис Плеймейт 2016 – Ася Капчикова. 

Какво казаха още четиримата – вижте в днешния брой на „Мач Телеграф“.