0

Л евски ще отстрани ПАОК, отсече Валери Божинов. Както е известно, той се превърна в "син" пророк. Преди време Божи обяви, че тимът от "Герена" ще спечели дерби с автогол и това се случи. Той пожела също успех на дружката си Саша Илич начело на ЦСКА.

"Мнението ми за Младен Кръстачи ще го споделя пред Борислав Михайлов. Аз много ценя Михайлов и го уважавам, както уважавам Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилян Петров. Аз съм против разделението между тях. Представете си тези две сили обединени за доброто на България. Обединението прави силата", обяви той пред БНТ.

"Септември е направен изцяло от българчета. Аз съм най-старият. Ако тези момчета правят това, което иска старши треньорът, догодина Септември ще има футболисти, които ще облекат националната фланелка. Не трябва да се търсят само чужденци. Шест месеца работим със Славко Матич. Той изисква да се контролира играта, да се играе с топка, да се правят двете фази - защита и атака и да се пресира. Много тичане, борба, сълзи и пот. Моята роля в отбора е да помагам извън терена и на терена. Много съм дал на футбола и ще продължавам да давам", коментира още той.

"Днес поколенията са други. Улицата и спортните училища ни изградиха нас. Сега е по-различно. Виждам манталитета на сина ми, пратил съм го при баща ми Сашо Ангелов в Янтра Габрово. Искам той да успее, защото има волята и желанието", каза още Божинов.