0

Б илетите за мача за Суперкупата на България между отборите на ПФК Лудогорец (Разград) и ФК ЦСКА 1948 (София) от днес - понеделник (5 февруари), вече са в продажба, обявиха организаторите от Професионалната футболна лига. 

Те могат да бъдат намерени онлайн на Eventim.bg, както и на всички каси на компанията и партньорските обекти - бензиностанции OMV, книжарници Orange, Технополис и Български пощи.

Срещата, която противопоставя шампиона и носител на купата на страната и финалистите от турнира, ще се проведе на 10 февруари (събота) от 15.00 часа на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

За двубоя ще бъде отворен Сектор „А“ на стадион „Ивайло“, като цената на билетите е 15 лева. Във Велико Търново билети могат да бъдат закупени от касите на Eventim, намиращи се в Туристически-информационен център (ул. Христо Ботев 5), книжарница Orange (ул. Христо Ботев 6), OMV (ул. Магистрална 12) и Български пощи (ул. Христо Ботев 1)

В Разград билети могат да бъдат закупени от касите на Eventim в OMV (ул. Странджа), Технополис (бул. Априлско въстание 66), Български пощи (бул. Васил Левски 2 и бул. България 17)

Привържениците на ПФК Лудогорец Разград ще влизат от входове 3 и 4 (Запад) на стадиона. А привържениците на ФК ЦСКА 1948 София, както и всички останали фенове на футбола ще влизат от входове 1 и 2 (Изток).