0

С вирено е вече! Това е любима фраза, която използват във футболните среди след мач, от чийто резултат не са доволни. Това обаче напълно важи за Даниел Наумов и ЦСКА 1948. Този път между двете страни ще настъпи раздялата. Тя ще се случи през лятото. Дори се твърди, че е ясна и следващата дестинация в кариерата на Наумов – Германия. Там той е харесан от Кайзерслаутерн, където има сериозна българска следа преди него, пише в. „Мач Телеграф“. 

Мариян Христов стана шампион с „лаутерите“ през 1998 година, а след това с червената фланелка се подвизаваше и Илиан Мицански. В момента Кайзерслаутерн се намира във Втора Бундеслига, но ръководството има амбиции да се гони завръщане в елита. 

Лошото за ЦСКА 1948 е, че няма да получи и цент за Наумов. Причината е, че той не е подписал нов договор както се твърдеше. Така ще бъде свободен още от Нова година да се обвърже с клуб, който предостави най-добрата оферта за него. 

Иначе „червените“ получиха не една или две оферти за него през последните 4 години, но ги пращаха в коша. Дори му сложиха цена от 2 млн. евро, с която да стряскат кандидатите. За капак имаше и наказателна акция срещу Наумов в края на миналото първенство. Той бе забит на пейката именно с идеята, че трябва да подпише дълъг договор с клуба. Но това не се случи.

Междувременно двама от шефовете на ЦСКА 1948 влязоха в работни групи на Европейската клубна асоциация. Изпълнителният директор Добрин Гьонов е във финансовата, а административният Стефан Сотиров е избран за член на тази, която отговаря за младежкия футбол.