0

К румовград явно е в много тежка финансова криза, която със сигурност влияе на представянето на отбора. След като тимът беше хит миналия сезон, в който завърши на престижното шесто място, сега Крумовград е сред застрашените от изпадане. 

В. "Мач Телеграф" пише днес и каква е причината Атанас Рибарски да продължава да се ползва с доверието на шефовете - старши треньорът работи без заплата в клуба! Твърди се, че той не е взел нито лев от назначението си в Крумовград поне до миналата сряда и реално работи на ангария за клуба. 

Ръководството дори обяви подкрепата си публично с декларация, след една от издънките на тима от началото на сезона: "Ръководството на Крумовград се разграничава от публикуваните информации в медиите за евентуална треньорска рокада в нашия мъжки отбор. Ние заставаме зад нашия треньор Атанас Рибарски, на когото сме гласували доверие и вярваме в неговите възможности и качества. Крумовград работи с дългосрочен проект, а няколко загуби не могат да ни отклонят от пътя, по който сме поели."

Както вече разкрихме наставникът е притиснат и от факта, че футболистите му не взимат редовно месечните си възнаграждения, което със сигурност сваля мотивацията им.
Последните проблеми пък са свързани с наетите квартири в Пловдив, в които живеят футболистите. Оказа се, че наемите не са плащани и хазаите вече искат да гонят играчите.

Още за ситуацията преди мача с Ботев Враца – четете в днешния брой на в. „Мач Телеграф“