0

Б ившият играч на ЦСКА и националния отбор Росен Кирилов сподели мнението си за представянето на „червените“ през полусезона до този момент. Той посочи най-безличната среща на тима, както и най-добрата и не спести критиките си към Матиас Фаетон като от него е очаквал повече. 

„Донякъде успяха да оправдаят очакванията. За съжаление в последните мачове се поизложиха. В последната среща с Лудогорец не заслужаваха да загубят. Очаквах да се представят по-добре, защото това беше последната среща на „Армията“. Щеше да е хубаво да зарадват феновете, които препълниха стадиона. Не бяха на ниво в този двубой“, започна той. „В Европа отборът се представи слабо. Според мен беше правилна смяната в онзи момент на Саша Илич. Липсваше блясък в играта на ЦСКА. Футболът, който показваше отбора, не впечатляваше.

Феновете искат да гледат доминиращ и комбинативен футбол с много голове, но това не се случи и негативните резултати натежаха. Предприе се смяна и дойде Нестор Ел Маестро. В началото при него имаше подобрение. Отдавам го на чисто психологическа основа. Старият треньор беше сменен и имаше импулс. В последните мачове пак влязоха за съжаление в познатото русло. Напоследък отборът отново не впечатлява с изявите си.

Какво още каза Росен Кирилов четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф"