0

С тарши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски заяви, че е имал разговори в клуба. „Ще водя отбора пез следващия сезон“, увери той пред журналистите.

Рибарски бе назначен като пожарен вариант за последните 3 мача на ЦСКА 1948 в Първа лига след като бе освободен Тодор Янчев. Дошлият от дублиращия тим старозагорец записа 3 хикса в тях – с Лудогорец, ЦСКА-София и Локомотив Пловдив. Общо 10 станаха мачовете без победа за „червените“ в края на сезона (2 загуби и 8 равни).

Според Рибарски със сигурност ще има нови играчи в тима за участието в европейските клубни турнири – в Лигата на конференциите.

„Изпращаме прогресиращ сезон. По-добър от изминалата година. Имаме вече излаз в Европа, което е плод на труда през изминалите години. Със сигурност това е резултат на работата на всички, които сме помогнали.

Несъпоставими са първият и вторият отбор. Имахме разговори и ще водя отбора през следващия сезон. 

Успяхме да увеличим преднината от четвъртия, така че краят е позитивен. За напускащите, нека първо се изясним със самите играчи. Нови футболисти със сигурност ще има, но приоритетно ще опитаме да извлечем максимума от настоящите”, каза Рибарски.

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов говори след края на сезона. Той пожела титла за състава воден от Атанас Рибарски.

"Положителното развитие на нашия клуб е факт. Клубът започна от най-ниското ниво, в момента се радваме на голямо развитие на всички нива - от първия отбор надолу. Едно е да водиш мач от треньорската скамейка в Европа, друго е отвън. Пожелавам успех на отбора. 

И при мен имаше горчилка заради финала за купата, но тя изчезна в мига, в който видях класирането - отново сме пред Левски. 

От съществуването на клуба до ден днешен този клуб играе феърплей. Има органи, нека търсят от А до Я, имаше съмнителни мачове, но не искам да определям в конкретика. 

Всички в управлението на клуба искаме да се борим за първото място, искаме и това да се случи", каза Стойчо Младенов.