0

Eдин от голмайсторите на ЦСКА 1948 Галин Иванов вече обмисля  няколко оферти за следващия сезон, но още не е решил къде ще рита за 2022/23.

Договорът на халфа, който с 9 гола е втори най-добър реализатор на „червените“ след Чочев (10), изтича през лятото.

Бившият национал бе избран за Играч на 28-ия кръг в Първа лига. 

"Чувствам се много добре физически и психически и като гледам какво идва отдолу, да съм жив и здрав, скоро няма да спра да играя. Договорът ми свършва и вече имам предложения, главно от България. Не бързам с отговора къде ще играя. Първо да свърши сезона и след това ще се реши къде ще продължа", каза Галин Иванов.

По думите му най-важният мач до края на първенството е предстоящият в събота срещу Берое от 19:45 ч. на стадион "Витоша", като добави, че победа в двубоя би вдъхнала спокойствие на тима.

Опитният халф заяви, че целта пред отбора - класиране на седмото място и евентуален бараж за влизане в предварителните кръгове на Лигата на конференциите, е напълно постижима и е приоритет номер 1 за всеки в лагера на "червените".

"Има надежди за седмото място, идва много важен мач и ако го спечелим, ще се успокоим. Целта е винаги да побеждаваме. Искаме да станем седми", каза още Галин Иванов.